Buurtfeest - Zaterdag 27 oktober

Na een warm en gezellig bouwjaar met een toch enigszins teleurstellende uitslag, is het tijd om af te sluiten met een gezellig buurtfeest!!

Het buurtfeest wordt dit jaar gehouden op zaterdag 27 oktober. Iedereen vanaf het voortgezet onderwijs is van harte welkom bij Café/Zaal Het Wapen van Zundert in de Katerstraat in Zundert.

We beginnen om 14.30 uur voor de ouderen met koffie en een koffiekoek. Na de koffie hebben we een middag vol gezelschapsspellen met onze ouderen op het programma staan.

Om 18.30/18.45 uur worden alle buurtgenoten vanaf het voortgezet onderwijs verwacht, zodat we om 19.00 uur de avond kunnen beginnen met een heerlijk warm en koud buffet. Daarna is er nog alle tijd om gezellig bij te kletsen of lekker te dansen onder het genot van een drankje. De muziek wordt verzorgd door “DJ Bas”.

De kosten voor deze avond(middag) bedragen € 25,-- p.p.
Ons buurtschap legt hier een bedrag p.p. bij, zodat er tussen 18.30 uur en 24.00 uur geen extra kosten meer bijkomen. Vanaf 24.00 uur is de drank voor eigen rekening. Op deze avond(middag) bestaat de drankkeuze uit bier (tap), wijn en frisdrank.

De activiteitencommissie hoopt jullie allen te zien op het BUURTFEEST.

ZORG DAT JE ERBIJ BENT!!!!!!!!!TOT DAN!!!! 

Opgeven is niet meer mogelijk.