Archief

 

Verkeersregelaars Boemeldonck (Prinsenbeek) 23 februari

Ookboemeldonck dit jaar zijn we weer gevraagd om verkeersregelaars te verzorgen voor het carnaval in Prinsenbeek op zondag 23 februari. Ons buurtschap moet minimaal 4 personen leveren, maar meer zijn er uiteraard altijd welkom!

Dit is een erg gezellige middag, die traditioneel afgesloten wordt met een biertje in de cafés van Prinsenbeek. Er rijdt een bus vanuit Zundert naar Prinsenbeek. Deze rijdt ook ’s avonds weer terug (vorig jaar rond 0.00 uur). De exacte tijden volgen nog voor degenen die (weer) meegaan naar Prinsenbeek.

Iedereen die meegaat moet een verkeersregelaarscursus doen. Dit is erg simpel. De cursus kan je gewoon thuis doen en kost ongeveer een halfuurtje tijd. Als je zin hebt om mee te gaan, kun je je opgeven bij Erwin Verschuuren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt dan ook meer informatie over de verkeersregelaarscursus.

Jaarvergadering 3 februari

Op maandag 3 februari is het weer tijd voor onze jaarvergadering. Deze begint om 20.00 uur bij Bier- en eetcafé Den Hoek.

AGENDA

Winterwandeltocht 29 december

Winterwandeltocht.jpg

Kleurwedstrijd

2019 Kleurwedstrijd Heikrantje 2019

Lever jou creatie in voor 7 Januari 2020 bij Rian verdaasdonk aan de Heischoorstraat 13 in Zundert. Vergeet niet je voor- en achternaam te vermelden!

Leuk cadeautje voor de feestdagen?

Kijk dan ook nog eens op onze WEBSHOP

Bestellingen die uiterlijk  17 november binnen zijn kunnen vanaf 27 november opgehaald worden bij Proton (Ambachten 35 C).

Indien je besteld hebt voor 9 december kun je het afhalen vanaf 18 december.