Archief

 

Seniorenmiddag 7 juni (opgeven t/m 2 juni)

bloemschietenVoor de senioren ( vanaf 55 jaar ) hebben we een leuke middag gepland op vrijdagmiddag 7 juni.

We gaan om 14.30 u naar het Schuttershof in Klein-Zundert waar we beginnen met koffie.
Daarna gaan de mannen onder begeleiding van een lid van gilde st.Willibrord flobert-schieten.
Met de dames gaan we bloemschikken, hiervoor zou het handig zijn als jullie zelf een snoeischaar en/of gewone schaar meebrengen, wij zorgen voor de rest.

Lees meer: Seniorenmiddag 7 juni (opgeven t/m 2 juni)

Maaifeest 18 mei - opgeven voor 12 mei

dwergen maaifeestBeste Buurtgenoten

Zaterdag 18 mei vieren wij ons jaarlijks maaifeest!

Dit jaar gaan we de wagen “Khazad-Dûm” bouwen, in dit thema heeft de AC weer een leuke avond voorbereid. Wij starten deze avond met koffie en wat lekkers en een woord van welkom door onze voorzitter. Deze avond wordt ook de maquette gepresenteerd en het ‘t- shirt van dit corso jaar. Wij nodigen jullie allemaal uit voor een gezellige avond in de tent. De kosten voor deze avond zijn €15,00 p.p. Opgeven en betalen via deze link op de website.

Voor sponsoren is deze avond gratis voor 2 personen, maar geef je wel op, dan weten wij hoeveel buurtleden wij kunnen verwachten deze avond. Opgeven via deze link op de website.

Let op! Opgeven kan tot en met 12 mei.

Deze avond start om 19:30 uur en duurt tot 1:00 uur. Wij willen vragen of jullie deze avond op tijd aanwezig kunnen zijn i.v.m. een speciale opening.

Wij zien jullie graag allemaal op 18 mei!

De AC

Stand van zaken Nieuwe bouwplaats

overeenkomstWat is nu de status van de nieuwe bouwplaats? De grond is aangekocht door de gemeente, afgelopen week is de gebruikersovereenkomst getekend, we hebben een vergunning om 2 bomen te kappen en om een inrit aan te leggen. Hier willen we deze winter mee aan de slag. Ondertussen komt een werkgroep regelmatig samen om allerhande punten omtrent het project te bespreken. Zij werken onder andere aan een begroting, bouwbestek en bouwtekeningen. Daarmee moeten we de omgevingsvergunning aanvragen en goedgekeurd krijgen. Als die rond is, kunnen we echt volle bak aan de slag!

Ondertussen heeft de sponsor-commissie van de nieuwe bouwplaats de Heikantjes geïntroduceerd! Voor de bouwplaats zal veel geld nodig zijn, wil je ons steunen? Koop dan een ‘stukje heikant’; een Heikantje!

Paasactiviteit, 2e Paasdag

eierenOp 1 april, 2e paasdag heeft de activiteitencommissie een leuke paasmiddag georganiseerd. Jullie zijn allemaal welkom bij de Menmoerhoeve (Zundertseweg 66) vanaf 14.00u. We zullen daar beginnen met koffie, thee en wat lekkers vervolgens gaan we in groepjes spellen doen. Ook worden er natuurlijk paaseieren verstopt.

Voor deze activiteit vragen wij een eigenbijdrage:
voor kinderen van 2 tot 5 jaar is deze bijdrage € 5,00
vanaf 5 jaar is de bijdrage € 10,00

Opgeven is niet meer mogelijk.