Archief

 

Maaifeest - Zaterdag 8 juni

party8 juni is het weer zover. Tijd voor het jaarlijkse Maaifeest! Dit jaar gaan we met onze buurt de wagen “Vervloekt” bouwen. Om het corsoseizoen in te luiden, heeft de AC een leuk en gezellig avondprogramma voorbereid.

Wat houdt dit in?
Tussen 18.30 – 18.45 uur ontvangst in de tent. Na het welkomstwoord van de voorzitter is rond 19.00 uur de aanvang van het buffet. Na het eten wordt de maquette door de ontwerpers gepresenteerd, de winnaar van de T-shirt ontwerp wedstrijd bekend gemaakt en aansluitend hebben we nog een gezellig spelletjesprogramma voor alle leeftijden!!!

Lees meer: Maaifeest - Zaterdag 8 juni

Open Inschrijving ontwerp T-shirt

Ook dit jaar willen wij de creatievellingen in onze buurt de kans geven om de voorkant van het corsoshirt te ontwerpen. Dus heb je een leuk idee gerelateerd aan de wagen? Ga dan aan de slag met je pc, tablet of gewoon met potlood en papier en dien je ideeën in bij het bestuur. Zoveel je maar wilt. De winnaar krijgt de eer en een gratis shirt. Houd er rekening mee dat we het ontwerp moeten kunnen zeefdrukken waarbij ieder kleurtje extra geld kost. Ga daarom uit van een bedrukking met maximaal twee kleuren. Samen met de kleur van het shirt zit je dan op drie kleuren. 

Lees meer: Open Inschrijving ontwerp T-shirt

Tweede Paasdag, Happen en Stappen

We starten bij café-zaal Schuttershof te Klein-Zundert, om 13:30 uur met koffie. Daarna vertrekken we in groepjes, en lopen dan verschillende routes. Onderweg maken we opdrachten en doen we een paar eetgelegenheden aan, om daarna weer naar het Jan Koekenplein terug te keren. Daar zijn we welkom bij de Hoeve voor een toetje.

Dus ga gezellig mee ! Kosten zijn € 10,00 pp ( bij het hoofdgerecht 1 consumptie van den Heikant ) verdere consumpties voor eigen rekening, en voor kinderen die nog niet op de basisschool zitten € 5,00 pp.

Lees meer: Tweede Paasdag, Happen en Stappen

Jaarvergadering 4 februari 2019

Op maandag 4 februari 2019 vindt onze jaarvergadering om 20.00 uur plaats bij café-zaal Schuttershof.

Op de jaarvergadering zijn Jan den Otter, Patrick Daems en Daan Jochems aftredend en herkiesbaar. Dit betekent niet dat wij niet meer op zoek zijn naar nieuwe bestuursleden. Aanmeldingen zien wij nog steeds heel graag tegemoet. (Tegen-)kandidaten kunnen zich tot voor de vergadering aanmelden bij het secretariaat, Rian Verdaasdonk tel. 076-5975573 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De notulen van de vorige jaarvergadering kunnen worden opgevraagd bij het secretariaat, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KLIK HIER VOOR DE AGENDA