Archief

 

Vaandelfeest zaterdag 13 januari

Hierbij nodigen we jullie uit voor ons vaandelfeest gehouden op zaterdag 13 januari 2018. Bij familie Godrie aan de Rucphenseweg 57 hebben we een loods geheel omgeturnd tot feestlocatie. Hier zijn jullie van harte welkom.

Om 20 uur begint het officieel gedeelte waarna het feest echt los barst.
We hopen jullie te zien op ons vaandelfeest.

Dresscode: Touch of turquoise.

Meer informatie over de pendelbus vind je in het evenement op onze FB pagina.
Buurtschap Schijf 

 

Foto's Paasactiviteit 2018

Het is al weer even geleden, maar de foto's zijn er niet minder leuk om. Je kunt ze HIER bekijken.

Verkeersregelaars Boemeldonk (Prinsenbeek)

Ook dit jaar zijn we weer gevraagd om verkeersregelaars te regelen voor het carnaval in Prinsenbeek. Ons buurtschap moet minimaal 4 personen leveren, maar meer zijn er uiteraard altijd welkom! Dit is een erg gezellige middag, die traditioneel afgesloten wordt met een biertje in de cafés van Prinsenbeek. Er rijdt een bus vanuit Zundert naar Prinsenbeek, deze rijdt ook ’s avonds weer terug (vorig jaar rond 0.00 u.). De exacte tijden volgen nog voor degene die (weer) meegaan naar Prinsenbeek.

Lees meer: Verkeersregelaars Boemeldonk (Prinsenbeek)

Ontwerpersverkiezing maandag 11 december

Tot en met 1 december kunnen ontwerpers zich bij ons secretariaat aanmelden met hun ideeën. Deze ontwerpen worden eerst beoordeeld door een haalbaarheidscommissie. Hierbij worden de ingezonden ideeën getoetst op een aantal punten zoals technische haalbaarheid en het kostenplaatje. Het gaat hierbij enkel om haalbaarheid, het ontwerp zelf wordt niet beoordeeld. Alleen als er meer dan 5 ontwerpen worden ingediend, zal er een voorselectie plaatsvinden.

Lees meer: Ontwerpersverkiezing maandag 11 december

Winterwandeltocht zondag 17 december

Buurtschap Klein-Zundertse Heikant organiseert een winterwandeltocht op zondag 17 December. Omdat wij dit jaar ons 70-jarig jubileum vieren, is iedereen die van wandelen houdt, van harte welkom om mee te lopen. Je hoeft geen lid te zijn van de buurtschap.

  • Inschrijven voor 5 of 10 km kan tussen 9.30 u. en 10.30 u. Bij: Fam. Sprenkels Prof. v/d Hoevenstraat 5b 4882 JE Klein- Zundert
  • Deelnamekosten bedragen € 4,00 voor volwassenen, € 1,50 voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en kinderen tot 6 jaar mogen gratis mee.
  • Deelname is op eigen risico.
  • Onderweg krijg je koffie / thee, en bij aankomst, tot uiterlijk 13.30 u., is er soep en een warm winterdrankje.