Archief

 

Vaandelfeest zaterdag 13 januari

Hierbij nodigen we jullie uit voor ons vaandelfeest gehouden op zaterdag 13 januari 2018. Bij familie Godrie aan de Rucphenseweg 57 hebben we een loods geheel omgeturnd tot feestlocatie. Hier zijn jullie van harte welkom.

Om 20 uur begint het officieel gedeelte waarna het feest echt los barst.
We hopen jullie te zien op ons vaandelfeest.

Dresscode: Touch of turquoise.

Meer informatie over de pendelbus vind je in het evenement op onze FB pagina.
Buurtschap Schijf 

 

Foto's Paasactiviteit 2018

Het is al weer even geleden, maar de foto's zijn er niet minder leuk om. Je kunt ze HIER bekijken.

Najaarsactiviteit 8 december

Op zaterdag 8 december is het weer tijd voor de najaarsactiviteit. Iedereen vanaf de middelbare school is welkom! Dit jaar gaan we bowlen en dark-survivallen bij de Belhamel in Lage Zwaluwe. Het programma is van 19:30 tot +- 22:30. We gaan één uur bowlen en vervolgens één uur klimmen (dark-survivallen). In de pauze wordt er gezorgd voor een hapje en drankje. Voor meer informatie over het programma kun je hier kijken.

Lees meer: Najaarsactiviteit 8 december

Corsoweekend

Het is bijna corso, dus er komt een drukke week aan. Er is veel te doen op zowel het bloemenveld als in de tent. We hebben het een en ander op een rijtje gezet:

Op woensdag 29 augustus zal niemand minder dan DJ Jantje om 23.00 uur komen draaien in de tent.

Op zondag 2 september willen we met een groepje alvast beginnen met het opruimen van de tent tussen 7.00 en 11.00 uur. Wil je meehelpen? Geef dit dan door aan Erwin Verschuuren.

Op maandag 3 september verzamelen we om 21.00 uur bij de wagen voor de groepsfoto.  

In de bijlage vind je de agenda van het corsoweekend 2018.

Winterwandeltocht 30 december

Ook dit jaar organiseert de Klein-Zundertse Heikant weer een winterwandeltocht voor iedereen die van wandelen houdt. Zin om gezellig mee te wandelen? U kunt kiezen uit 5 km, 10 km of 15 km wandelen door de mooie Zundertse natuur (op de 10 en 15 km is er een rust-/koffiepost). 

Lees meer: Winterwandeltocht 30 december