Archief

 

Paasactiviteit, 2e Paasdag

eierenOp 1 april, 2e paasdag heeft de activiteitencommissie een leuke paasmiddag georganiseerd. Jullie zijn allemaal welkom bij de Menmoerhoeve (Zundertseweg 66) vanaf 14.00u. We zullen daar beginnen met koffie, thee en wat lekkers vervolgens gaan we in groepjes spellen doen. Ook worden er natuurlijk paaseieren verstopt.

Voor deze activiteit vragen wij een eigenbijdrage:
voor kinderen van 2 tot 5 jaar is deze bijdrage € 5,00
vanaf 5 jaar is de bijdrage € 10,00

Opgeven is niet meer mogelijk.

Stand van zaken Nieuwe bouwplaats

overeenkomstWat is nu de status van de nieuwe bouwplaats? De grond is aangekocht door de gemeente, afgelopen week is de gebruikersovereenkomst getekend, we hebben een vergunning om 2 bomen te kappen en om een inrit aan te leggen. Hier willen we deze winter mee aan de slag. Ondertussen komt een werkgroep regelmatig samen om allerhande punten omtrent het project te bespreken. Zij werken onder andere aan een begroting, bouwbestek en bouwtekeningen. Daarmee moeten we de omgevingsvergunning aanvragen en goedgekeurd krijgen. Als die rond is, kunnen we echt volle bak aan de slag!

Ondertussen heeft de sponsor-commissie van de nieuwe bouwplaats de Heikantjes geïntroduceerd! Voor de bouwplaats zal veel geld nodig zijn, wil je ons steunen? Koop dan een ‘stukje heikant’; een Heikantje!

Buurtfeest 2023

Buurtfeest 2023

Na een gezellig corso en de nabespreking met het bekendmaken van het ontwerp: Khazad-Dûm is het weer tijd voor ons jaarlijks buurtfeest!

Op Zaterdag 28 oktober zal ons buurtfeest plaats vinden bij Eetcafe Den Hoek aan de Rucphenseweg in klein-zundert.

Lees meer: Buurtfeest 2023 

Boterkuipjes en Yoghurt emmertjes gezocht

Onder de noemer: op de kleintjes letten. We zoeken (schone!) boterkuipjes en yoghurt emmertjes om verf of spijkers in te doen. Je kunt ze meenemen naar de corsotent.