Archief

 

Buurtfeest - Zaterdag 26 oktober

We gaan het bouwjaar dat in het teken stond van de corsowagen “ Vervloekt” weer afsluiten met een gezellig buurtfeest !! Het buurtfeest wordt dit jaar gehouden op zaterdag 26 oktober. Iedereen vanaf het voortgezet onderwijs is van harte welkom bij zaal-café den Hoek aan de Rucphenseweg in Klein-Zundert. We beginnen om 14.30 uur voor de ouderen met koffie en een koffiekoek. Na de koffie hebben we een middag vol gezellige spelletjes op het programma staan.

Lees meer: Buurtfeest - Zaterdag 26 oktober 

Kindercorso zondag 15 september

Voor en tijdens dit weekend kunnen krammen en spijkers opgehaald worden bij Patrick Daems, Ettensebaan 1, Klein Zundert. Dit kan vanaf woensdag 10 september. Er wordt geen elektrisch of ander materiaal/gereedschap uitgeleend.

Entreebewijzen

Ben je Heikanter, maar niet woonachtig in de Gemeente Zundert of is jouw paspoort/ID kaart niet afgegeven door de Gemeente Zundert? Stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een entreebewijs.

Programma corsomaandag en dinsdag

Maandag 2 september;

Figuratieblok 1 11:00-11:20.
12.30 uur verzamelen bij ‘t Wapen van Zundert.
Tweede figuratieblok 14:30-14:50.
Langs onze sponsors Café Den Bels en Café Den kerel,
Derde en laatste figuratieblok 19:00 – 19:20.
Na het laatste figuratieblok van de laatste wagen wordt er bij de wagen een groepsfoto gemaakt. Dit zal rond 21.00 uur zijn.

Dinsdag 3 september;

09.00 uur Na een druk en gezellig weekend hopen we dat iedereen er nog even zijn schouders onder wil zetten en komt helpen met het afbreken van de corsotent en het opruimen van de bouwplaats. Voor iedereen is er wel iets te doen.

Koffielijst

Vanaf 8 juli beginnen we weer met de koffielijst voor het koffie zetten in de tent. Heb je interesse om hier aan mee te helpen? Geef je dan op bij Moniek Verboven, tel: 06-13988149.