Archief

 

Vaandelfeest zaterdag 13 januari

Hierbij nodigen we jullie uit voor ons vaandelfeest gehouden op zaterdag 13 januari 2018. Bij familie Godrie aan de Rucphenseweg 57 hebben we een loods geheel omgeturnd tot feestlocatie. Hier zijn jullie van harte welkom.

Om 20 uur begint het officieel gedeelte waarna het feest echt los barst.
We hopen jullie te zien op ons vaandelfeest.

Dresscode: Touch of turquoise.

Meer informatie over de pendelbus vind je in het evenement op onze FB pagina.
Buurtschap Schijf 

 

Foto's Paasactiviteit 2018

Het is al weer even geleden, maar de foto's zijn er niet minder leuk om. Je kunt ze HIER bekijken.

Ontwerpersverkiezing maandag 11 december

Tot en met 1 december kunnen ontwerpers zich bij ons secretariaat aanmelden met hun ideeën. Deze ontwerpen worden eerst beoordeeld door een haalbaarheidscommissie. Hierbij worden de ingezonden ideeën getoetst op een aantal punten zoals technische haalbaarheid en het kostenplaatje. Het gaat hierbij enkel om haalbaarheid, het ontwerp zelf wordt niet beoordeeld. Alleen als er meer dan 5 ontwerpen worden ingediend, zal er een voorselectie plaatsvinden.

Lees meer: Ontwerpersverkiezing maandag 11 december

Corsoweekend

Het is bijna corso, dus er komt een drukke week aan. Er is veel te doen op zowel het bloemenveld als in de tent. We hebben het een en ander op een rijtje gezet:

Op woensdag 29 augustus zal niemand minder dan DJ Jantje om 23.00 uur komen draaien in de tent.

Op zondag 2 september willen we met een groepje alvast beginnen met het opruimen van de tent tussen 7.00 en 11.00 uur. Wil je meehelpen? Geef dit dan door aan Erwin Verschuuren.

Op maandag 3 september verzamelen we om 21.00 uur bij de wagen voor de groepsfoto.  

In de bijlage vind je de agenda van het corsoweekend 2018.

Verkeersregelaars Boemeldonk (Prinsenbeek)

Ook dit jaar zijn we weer gevraagd om verkeersregelaars te regelen voor het carnaval in Prinsenbeek. Ons buurtschap moet minimaal 4 personen leveren, maar meer zijn er uiteraard altijd welkom! Dit is een erg gezellige middag, die traditioneel afgesloten wordt met een biertje in de cafés van Prinsenbeek. Er rijdt een bus vanuit Zundert naar Prinsenbeek, deze rijdt ook ’s avonds weer terug (vorig jaar rond 0.00 u.). De exacte tijden volgen nog voor degene die (weer) meegaan naar Prinsenbeek.

Lees meer: Verkeersregelaars Boemeldonk (Prinsenbeek)