Archief

 

Bingo 8 mei

Bingo

Op zaterdag 8 mei 2021 is er een online Bingo partyavond van de Heikant.

Wat is de bedoeling?
- 19.30 uur start bingo avond
- 2 rondes bingo

Lees meer: Bingo 8 mei

Fotopuzzelfietstocht

fietsenopgevenVanaf 1 e Paasdag tot en met 3 mei heeft de AC een fotopuzzel fietstocht uitgezet. Je kunt de Fotopuzzelfietstocht op verschillende momenten rijden.
Er zijn een drietal mooie prijzen te verdienen met deze fotopuzzeltocht. Wil je meedingen om in de prijzen te vallen dan dien je het formulier in te leveren bij onderstaande personen tot en met 3 mei.

Lees meer: Fotopuzzelfietstocht

Vossenjacht 22 augustus

Vossenjacht
Op zaterdag 22 augustus organiseren we een “Vossenjacht”.

Tijdens deze jacht moet je uiteraard “Vossen” zoeken, raadsels oplossen en spelletjes doen.

Lees meer: Vossenjacht 22 augustus

Barbecue 5 september

bbq

AC organiseert op zaterdag 5 september een BARBECUE.

In het corsoweekend ( wat nu helaas geen corsoweekend is ) willen we toch iets organiseren om de saamhorigheid en de betrokkenheid van onze buurtschap vast te houden. We hopen op een grote opkomst en een gezellig samenzijn.

Barbecue op zaterdag 5 september bij buurman Cor en Dina, buiten en/of in de schuur.
Om 18.00 uur gaat de barbecue aan en is iedereen van harte welkom, jong en oud.

Lees meer: Barbecue 5 september

Verkeersregelaars Boemeldonck (Prinsenbeek) 23 februari

Ookboemeldonck dit jaar zijn we weer gevraagd om verkeersregelaars te verzorgen voor het carnaval in Prinsenbeek op zondag 23 februari. Ons buurtschap moet minimaal 4 personen leveren, maar meer zijn er uiteraard altijd welkom!

Dit is een erg gezellige middag, die traditioneel afgesloten wordt met een biertje in de cafés van Prinsenbeek. Er rijdt een bus vanuit Zundert naar Prinsenbeek. Deze rijdt ook ’s avonds weer terug (vorig jaar rond 0.00 uur). De exacte tijden volgen nog voor degenen die (weer) meegaan naar Prinsenbeek.

Iedereen die meegaat moet een verkeersregelaarscursus doen. Dit is erg simpel. De cursus kan je gewoon thuis doen en kost ongeveer een halfuurtje tijd. Als je zin hebt om mee te gaan, kun je je opgeven bij Erwin Verschuuren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt dan ook meer informatie over de verkeersregelaarscursus.