Zonnewijzer verkopers gezocht

 

Voorverkoop extra tribunekaarten Corso Zundert start 4 augustus 2018

De voorverkoop voor tribuneplaatsen voor Corso Zundert 2018 liep storm bij de corsobalie, Industrieweg 3 in Zundert en waren snel uitverkocht. Inmiddels is er daarom gezorgd dat er een extra tribune op de parkeerplaats van de Willaert komt, wat ruimte gaat bieden voor nog eens 300 stoelen.

Lees meer: Voorverkoop extra tribunekaarten Corso Zundert start 4 augustus 2018

Stichting Bloemencorso Zundert zoekt vrijwilligers


20 buurtschappen zijn op dit moment druk bezig met het bouwen van een wagen, zodat er op de 1e zondag van september een mooie optocht door de straten van Zundert trekt.

Stichting Bloemencorso Zundert is druk bezig met het organiseren van het evenement zelf en zij kunnen hierbij zeker nog hulp gebruiken. Stichting Bloemencorso Zundert is daarom op zoek naar vrijwilligers voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Wil je hierover meer weten? Neem dan contact op met Jos Jochems.

Nieuwe voorzitter stichting bloemencorso en benoeming erelid

Persbericht

30 oktober jl. is Jos Jochems door de raad van buurtschappen herkozen als bestuurslid en tevens aangesteld als de nieuwe voorzitter van de stichting! Ad van Loon is benoemd als erelid van de Stichting Bloemencorso voor zijn vele verdiensten in het kader van de veiligheid van Bloemencorso Zundert.