Kaartverkoop Corsofeest

Vanaf 27 augustus 18:00 uur start de kaartverkoop voor de feesten op Corsozondag en -maandag bij Belle Vue en Café Grensgeval.

Kaarten kunnen niet meer besteld worden. Wil je op de wachtlijst? Stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

               Meer info vind je hier in de nieuwsbrief.

Onderzoek Corso

vragenlijstMijn naam is Stijn van Helmondt. Ik ben 20 jaar en derdejaars student Sociologie aan de Universiteit van Utrecht. Voor mijn afrondende scriptie doe ik onderzoek naar het sociale deel van Corso Zundert. Om hier informatie over te krijgen heb ik een vragenlijst opgesteld.

Lees meer: Onderzoek Corso

Corso 2021

NaamloosZundert - Op 31 mei hebben de Zundertse buurtschappen (verenigd in de Raad van Buurtschappen) samen met de stichting Bloemencorso Zundert besloten dat ze er alles aan willen gaan doen om een ‘regulier corso’ mogelijk te maken. Dit betekent dat ze in overleg met de gemeente zijn gekomen tot gepaste regels en (voorzorgs)maatregelen om de voorbereidingen te treffen voor een rijdende optocht in september. Mocht dit door corona-maatregelen of vergunningseisen uiteindelijk toch niet helemaal mogelijk zijn, is het plan flexibel zodat er afgeschaald kan worden. 

Lees meer: Corso 2021

T-shirt 2020

Geen corso in 2020 maar wel een shirt:

shirt 2020 

Bestellen is niet meer mogelijk.