Winterwandeltocht 30 december

Ook dit jaar organiseert de Klein-Zundertse Heikant weer een winterwandeltocht voor iedereen die van wandelen houdt. Zin om gezellig mee te wandelen? U kunt kiezen uit 5 km, 10 km of 15 km wandelen door de mooie Zundertse natuur (op de 10 en 15 km is er een rust-/koffiepost). 

Lees meer: Winterwandeltocht 30 december

Ontwerpersverkiezing maandag 17 december

Op maandag 17 december om 20.00 uur vindt de ontwerpersverkiezing 2019  plaats bij Café-Zaal Schuttershof te Klein Zundert. Alle buurtgenoten zijn van harte welkom. 

Vacatures bestuur

Jan zal zich in 2019 niet meer herkiesbaar stellen. Het jaar daarop zullen Patricia en Moniek er ook mee stoppen. Kortom, er komen vacatures binnen het bestuur vrij.

Het bestuur van onze stichting bestaat momenteel uit 9 bestuursleden en heeft samen de verantwoording voor bijna alles wat gerelateerd is aan onze jaarlijkse bezigheden. Van bloemenveld tot nieuwe bouwplaats en van sponsorbezoeken tot bouw wagen. Gelukkig zijn er commissies, groepjes en vele individuen die met een stukje eigen verantwoording, in samenwerking met het bestuur, de Heikant tot een succesvolle en leuke buurtschap weten te brengen.

Lees meer: Vacatures bestuur

Oproep foto’s CorsOrkaan

We zijn op zoek naar mooie foto’s van onze CorsOrkaan.
Dus buurtgenoten..... als je een mooie foto hebt stuur die dan op naar het secretariaat:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.