Entreebewijzen

Ben je Heikanter, maar niet woonachtig in de Gemeente Zundert of is jouw paspoort/ID kaart niet afgegeven door de Gemeente Zundert? Stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een entreebewijs.

Koffielijst

Vanaf 8 juli beginnen we weer met de koffielijst voor het koffie zetten in de tent. Heb je interesse om hier aan mee te helpen? Geef je dan op bij Moniek Verboven, tel: 06-13988149.

OPROEP VAN DE AC

Wie heeft er tijd en zin om de Activiteitencommissie te komen helpen voor en tijdens de activiteiten, welke binnen de buurt georganiseerd worden? Het maakt niet uit bij welke activiteit je wilt helpen, wij zijn blij met alle extra ondersteuning. Geef je op, zodat we je kunnen benaderen als we wat extra hulp nodig hebben. Dit kun je doen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;
Wij zijn blij met alle extra handen!!! oproepAC

Heikids - Kinderactiviteiten in de tent op 11-18-25 augustus

Op zondag 11, 18 en 25 augustus wordt er door de AC een kinderactiviteit georganiseerd van 10.30 uur tot en met 12.00 uur. Alle kinderen van onze buurtschap en hun ouders zijn welkom om hieraan deel te nemen. Op zondag 25 augustus sluiten we de kinderactiviteiten af met pannenkoeken! 

Tentactiviteiten

tentactiviteiten