Kleurplaat

Hiep hiep hoera!

De Klein Zundertse Heikant bestaat 75 jaar!

Ter gelegenheid hiervan wordt een ‘festival- vlaggelijn’ gemaakt met alle ingezonden kleurplaten. Daarnaast wint de mooiste kleurplaat een prijs! Jong en oud kunnen aan de slag met potloden, stiften en glitters!

Lever je kleurplaat in op Heischoorstraat 13 vóór 1 juni 2022 en zie jouw kleurplaat schitteren in de tent!

kleurplaat1kleurplaat2

Corsief jubileumboek

cover_jubileumboek.jpgBericht van Corsief:

"25 jaar geleden werd Corsief opgericht door een paar enthousiastelingen. Het werd een tijdschrift over (met name) het Zundertse corso en inmiddels is het magazine niet meer weg te denken uit het corsolandschap. Inmiddels bestaat Corsief 25 jaar. Daar zijn we natuurlijk trots op en dat willen we dan ook vieren. Vandaar dat we druk bezig zijn met het maken van het boek ‘25 jaar corso op papier’. In het boek bespreken we de ontwikkeling van het corso van de afgelopen 25 jaar.

Lees meer: Corsief jubileumboek

Oproep figuratie

FIGURATIEWe zijn al volop bezig met corso 2022. Het ontwerp is gepresenteerd, plannen worden gemaakt en nu ligt de volgende stap bij jou!

Wegens het 75-jarig bestaan van onze buurtschap hebben we gekozen voor een ontwerp met veel figuranten zodat we met de buurt het hele jaar betrokken zijn bij het feest en de wagen. We hebben dus niet alleen iedereen nodig voor en tijdens het bouwen van Festival of Insanity. We hebben iedereen (dus ook jou) nodig tijdens de optocht. Rond de 150 mensen zullen meegaan met de wagen, dus in totaal zo’n 150 figuranten, bewegers, duwers, stuurmannen en -vrouwen, wagenbegeleiders en rondpraters. Mocht je dus meewillen met Festival of Insanity tijdens corso 2022,

OPGEVEN IS NIET MEER MOGELIJK

Lees meer: Oproep figuratie

Ontwerp 2022: Festival of Insanity

ontwerp2022In 2022 vieren we ons 75-jarig jubileum. Ter ere van dit jubileum bouwen we komend jaar de creatie ‘Festival of Insanity’, naar een ontwerp van Tim Dockx, Robbert Borrias, SVen van Hoof, Robin Jochems & Famke Jochems.

 

Oproep alternatief materiaal

Voor Festival of insanity gaan we een hoop alternatief materiaalgebruiken. Dit gaan we vanaf nu al inzamelen. Alles op de wagen aan alternatief moet er gerecycled, gebruikt en een beetje verpauperd uitzien. Heb je dus van onderstaande lijst iets, of kan je eraan komen stuur een foto naar Sven of naar Famke! Dan zal het inzamelen geregeld worden. Graag GEEN spullen op de bouwplaats wegzetten.

Lees meer: Oproep alternatief materiaal