T-shirt 2020

Geen corso in 2020 maar wel een shirt:

shirt 2020 

Bestellen is niet meer mogelijk.

Ontwerp 2020/2021: Verf

Ontwerp 2020

VERF, een ontwerp van Sven van Hoof, Tim Dockx en Famke Jochems.

Wil je meer weten over het ontwerp? Kom dan naar de Jaarvergadering!

Foto's - Corso 2019

11-9-2019: Toegevoegd: Album van Bart Hoppebrouwers (heel veel foto's 😊)

In onze fotogalerij staat een nieuw album. In dit album van Nancy den Otter vind je ruim 200 foto's over de bouw van de wagen, van begin tot eind.

Deze moet je gezien hebben. Ga snel naar het album!

Heb jij ook nog leuke foto's die je op onze website wil laten zetten?

Stuur ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als het er veel zijn liefst via een downloadprogramma zoals bijvoorbeeld WeTransfer.

Juryrapport 2019

Een imposante theatrale, mysterieuze wagen in schitterende vale kleuren, deze hadden niet beter gebruikt kunnen worden. De detaillering is verfijnd en getuigt van een sterk uitgebalanceerd ontwerp. De uitvoering is meer dan geslaagd. Het unheimische gevoel komt grandioos over in alle facetten, de draaibewegingen van geheime tekens tot de rottende dahlia’s onderaan de wagen.

Dit deel biedt de beleving van een moeras, zelfs de geur is onheilspellend. De lianen zijn erg goed, ze brengen het moeras lekker dichtbij. Deze vormgeving neemt je mee naar de oertijd, de periode van mammoet, buffalo, schedels, geweien en botten. Het is allemaal in contrast met de verse dahlia’s en heel knap uitgevoerd. De kleurrijke bovenkant is fantasievol ingevuld en biedt een prachtig tegenwicht aan de duistere onderkant.

Lees meer: Juryrapport 2019

Vervloekt 2e Prijs - 627 pnt - 1e Publieksprijs - Pluim

IMG 0308 ErwinMartens