Jaarvergadering 4 februari 2019

Op maandag 4 februari 2019 vindt onze jaarvergadering om 20.00 uur plaats bij café-zaal Schuttershof.

Op de jaarvergadering zijn Jan den Otter, Patrick Daems en Daan Jochems aftredend en herkiesbaar. Dit betekent niet dat wij niet meer op zoek zijn naar nieuwe bestuursleden. Aanmeldingen zien wij nog steeds heel graag tegemoet. (Tegen-)kandidaten kunnen zich tot voor de vergadering aanmelden bij het secretariaat, Rian Verdaasdonk tel. 076-5975573 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De notulen van de vorige jaarvergadering kunnen worden opgevraagd bij het secretariaat, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KLIK HIER VOOR DE AGENDA

Vormgeef cursus 2019

Deze winter willen wij voor de eerste keer een vormgeef cursus houden. De cursus is bedoeld voor alle fanatieke buurtleden vanaf 13 jaar, die beter willen leren vormen. Als je al kunt lassen is dat mooi meegenomen. Ook als je nog niet (zo goed) kunt lassen, ben je van harte welkom. De cursus wordt gegeven door een aantal fanatieke vormgevers uit de buurt.

We gaan de vormgeef cursus geven op de vrijdagavonden van 19.00 tot 22.00 uur bij Albrecht Huijbregts in de loods , Ettensebaan 3. 

Lees meer: Vormgeef cursus 2019

Verkeersregelaars Boemeldonck (Prinsenbeek) 3 maart 2019

Ook dit jaar zijn we weer gevraagd om verkeersregelaars te verzorgen voor het carnaval in Prinsenbeek op zondag 3 maart. Ons buurtschap moet minimaal 4 personen leveren, maar meer zijn er uiteraard altijd welkom! Dit is een erg gezellige middag, die traditioneel afgesloten wordt met een biertje in de cafés van Prinsenbeek. Er rijdt een bus vanuit Zundert naar Prinsenbeek. Deze rijdt ook ’s avonds weer terug (vorig jaar rond 0.00 uur). De exacte tijden volgen nog voor degenen die (weer) meegaan naar Prinsenbeek.

Lees meer: Verkeersregelaars Boemeldonck (Prinsenbeek) 3 maart 2019

Vacatures bestuur

Jan zal zich in 2019 niet meer herkiesbaar stellen. Het jaar daarop zullen Patricia en Moniek er ook mee stoppen. Kortom, er komen vacatures binnen het bestuur vrij.

Het bestuur van onze stichting bestaat momenteel uit 9 bestuursleden en heeft samen de verantwoording voor bijna alles wat gerelateerd is aan onze jaarlijkse bezigheden. Van bloemenveld tot nieuwe bouwplaats en van sponsorbezoeken tot bouw wagen. Gelukkig zijn er commissies, groepjes en vele individuen die met een stukje eigen verantwoording, in samenwerking met het bestuur, de Heikant tot een succesvolle en leuke buurtschap weten te brengen.

Lees meer: Vacatures bestuur