Buurtfeest - Zaterdag 26 oktober

We gaan het bouwjaar dat in het teken stond van de corsowagen “ Vervloekt” weer afsluiten met een gezellig buurtfeest !! Het buurtfeest wordt dit jaar gehouden op zaterdag 26 oktober. Iedereen vanaf het voortgezet onderwijs is van harte welkom bij zaal-café den Hoek aan de Rucphenseweg in Klein-Zundert. We beginnen om 14.30 uur voor de ouderen met koffie en een koffiekoek. Na de koffie hebben we een middag vol gezellige spelletjes op het programma staan.

Lees meer: Buurtfeest - Zaterdag 26 oktober 

Juryrapport 2019

Een imposante theatrale, mysterieuze wagen in schitterende vale kleuren, deze hadden niet beter gebruikt kunnen worden. De detaillering is verfijnd en getuigt van een sterk uitgebalanceerd ontwerp. De uitvoering is meer dan geslaagd. Het unheimische gevoel komt grandioos over in alle facetten, de draaibewegingen van geheime tekens tot de rottende dahlia’s onderaan de wagen.

Dit deel biedt de beleving van een moeras, zelfs de geur is onheilspellend. De lianen zijn erg goed, ze brengen het moeras lekker dichtbij. Deze vormgeving neemt je mee naar de oertijd, de periode van mammoet, buffalo, schedels, geweien en botten. Het is allemaal in contrast met de verse dahlia’s en heel knap uitgevoerd. De kleurrijke bovenkant is fantasievol ingevuld en biedt een prachtig tegenwicht aan de duistere onderkant.

Lees meer: Juryrapport 2019

Vervloekt 2e Prijs - 627 pnt - 1e Publieksprijs - Pluim

IMG 0308 ErwinMartens

Foto's - Corso 2019

11-9-2019: Toegevoegd: Album van Bart Hoppebrouwers (heel veel foto's 😊)

In onze fotogalerij staat een nieuw album. In dit album van Nancy den Otter vind je ruim 200 foto's over de bouw van de wagen, van begin tot eind.

Deze moet je gezien hebben. Ga snel naar het album!

Heb jij ook nog leuke foto's die je op onze website wil laten zetten?

Stuur ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als het er veel zijn liefst via een downloadprogramma zoals bijvoorbeeld WeTransfer.

OPROEP VAN DE AC

Wie heeft er tijd en zin om de Activiteitencommissie te komen helpen voor en tijdens de activiteiten, welke binnen de buurt georganiseerd worden? Het maakt niet uit bij welke activiteit je wilt helpen, wij zijn blij met alle extra ondersteuning. Geef je op, zodat we je kunnen benaderen als we wat extra hulp nodig hebben. Dit kun je doen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;
Wij zijn blij met alle extra handen!!! oproepAC