Tweede Paasdag, Happen en Stappen

We starten bij café-zaal Schuttershof te Klein-Zundert, om 13:30 uur met koffie. Daarna vertrekken we in groepjes, en lopen dan verschillende routes. Onderweg maken we opdrachten en doen we een paar eetgelegenheden aan, om daarna weer naar het Jan Koekenplein terug te keren. Daar zijn we welkom bij de Hoeve voor een toetje.

Dus ga gezellig mee ! Kosten zijn € 10,00 pp ( bij het hoofdgerecht 1 consumptie van den Heikant ) verdere consumpties voor eigen rekening, en voor kinderen die nog niet op de basisschool zitten € 5,00 pp.

Lees meer: Tweede Paasdag, Happen en Stappen

Oproep van de ontwerpers

Dit jaar willen we de wagen gaan bouwen volgens een redelijk strak tijdschema. Naast de bouw van de wagen zelf komen er dit jaar meer zaken bij kijken zoals figuratie, alternatief materiaal en kleding.

Daarom alvast een paar oproepen aan de buurt.

Lees meer: Oproep van de ontwerpers

Vormgeef cursus 2019

Deze winter willen wij voor de eerste keer een vormgeef cursus houden. De cursus is bedoeld voor alle fanatieke buurtleden vanaf 13 jaar, die beter willen leren vormen. Als je al kunt lassen is dat mooi meegenomen. Ook als je nog niet (zo goed) kunt lassen, ben je van harte welkom. De cursus wordt gegeven door een aantal fanatieke vormgevers uit de buurt.

We gaan de vormgeef cursus geven op de vrijdagavonden van 19.00 tot 22.00 uur bij Albrecht Huijbregts in de loods , Ettensebaan 3. 

Lees meer: Vormgeef cursus 2019

Open Inschrijving ontwerp T-shirt

Ook dit jaar willen wij de creatievellingen in onze buurt de kans geven om de voorkant van het corsoshirt te ontwerpen. Dus heb je een leuk idee gerelateerd aan de wagen? Ga dan aan de slag met je pc, tablet of gewoon met potlood en papier en dien je ideeën in bij het bestuur. Zoveel je maar wilt. De winnaar krijgt de eer en een gratis shirt. Houd er rekening mee dat we het ontwerp moeten kunnen zeefdrukken waarbij ieder kleurtje extra geld kost. Ga daarom uit van een bedrukking met maximaal twee kleuren. Samen met de kleur van het shirt zit je dan op drie kleuren. 

Lees meer: Open Inschrijving ontwerp T-shirt