Onderzoek Corso

vragenlijstMijn naam is Stijn van Helmondt. Ik ben 20 jaar en derdejaars student Sociologie aan de Universiteit van Utrecht. Voor mijn afrondende scriptie doe ik onderzoek naar het sociale deel van Corso Zundert. Om hier informatie over te krijgen heb ik een vragenlijst opgesteld.

Lees meer: Onderzoek Corso

Corso 2021

NaamloosDat er iets gaat gebeuren in september staat voor Stichting Bloemencorso Zundert en de buurtschappen als een paal boven water. De raad van buurtschappen en Stichting Bloemencorso Zundert hebben besloten om de komende tijd te gaan gebruiken om binnen alle eventuele regelgeving iets mogelijk te maken. Een “normaal” corso of een eventueel alternatief behoort allebei nog tot de mogelijkheden. Het bouwproces en resultaat moet voor en door de corsobouwers zijn, wat de saamhorigheid van Corso Zundert laat zien en versterkt. Beide partijen hopen op een positieve toekomst met nog veel mooie corso momenten.

Lees meer: Corso 2021

Fotopuzzelfietstocht

fietsenopgevenVanaf 1 e Paasdag tot en met 3 mei heeft de AC een fotopuzzel fietstocht uitgezet. Je kunt de Fotopuzzelfietstocht op verschillende momenten rijden.
Er zijn een drietal mooie prijzen te verdienen met deze fotopuzzeltocht. Wil je meedingen om in de prijzen te vallen dan dien je het formulier in te leveren bij onderstaande personen tot en met 3 mei.

Lees meer: Fotopuzzelfietstocht

T-shirt 2020

Geen corso in 2020 maar wel een shirt:

shirt 2020 

Bestellen is niet meer mogelijk.