Oproep van de ontwerpers

Dit jaar willen we de wagen gaan bouwen volgens een redelijk strak tijdschema. Naast de bouw van de wagen zelf komen er dit jaar meer zaken bij kijken zoals figuratie, alternatief materiaal en kleding.

Daarom alvast een paar oproepen aan de buurt.

Lees meer: Oproep van de ontwerpers

Kloppen uw gegevens nog?

Ben je verhuisd of is er iets in je gezinssituatie veranderd laat dit dan weten aan de penningmeester. Dit kan via een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een briefje in de bus bij de penningmeester (Achtmaalseweg 151) of bij 1 van de andere bestuursleden.

Vacatures bestuur

Jan zal zich in 2019 niet meer herkiesbaar stellen. Het jaar daarop zullen Patricia en Moniek er ook mee stoppen. Kortom, er komen vacatures binnen het bestuur vrij.

Het bestuur van onze stichting bestaat momenteel uit 9 bestuursleden en heeft samen de verantwoording voor bijna alles wat gerelateerd is aan onze jaarlijkse bezigheden. Van bloemenveld tot nieuwe bouwplaats en van sponsorbezoeken tot bouw wagen. Gelukkig zijn er commissies, groepjes en vele individuen die met een stukje eigen verantwoording, in samenwerking met het bestuur, de Heikant tot een succesvolle en leuke buurtschap weten te brengen.

Lees meer: Vacatures bestuur