Buurtfeest 2023

Buurtfeest 2023

Na een gezellig corso en de nabespreking met het bekendmaken van het ontwerp: Khazad-Dûm is het weer tijd voor ons jaarlijks buurtfeest!

Op Zaterdag 28 oktober zal ons buurtfeest plaats vinden bij Eetcafe Den Hoek aan de Rucphenseweg in klein-zundert.

Het middagprogramma voor de ouderen start om 15.00u met koffie en koffiekoek gevolgd met wat leuke spellen en om af te sluiten een lekker 3 gangen diner. Eigen bijdrage voor deze middag is € 20,- dit is dan inclusief 3 consumpties overige consumptie zijn voor eigen rekening.
We vragen jullie wel om je op te geven via onderstaande link dit kan tot en met 22 oktober!
Meld alsjeblieft bij het opgeven je naam/namen en dat je in de middag aanwezig bent.

S ’avonds starten we de feestavond om 19.30u iedereen vanaf het voortgezet onderwijs is welkom. Om 20.00 zal onze voorzitter een woordje houden en zal de party police voor muzikale ondersteuning zorgen. Eigen bijdrage voor deze avond is €20,- hiervoor krijg je dan bij binnen komst 10 munten met deze munten kun je uit bier, fris, wijn, rosé-bier, radler of 0.0 kiezen. Tussen het feesten door zullen er verschillende hapjes uit gedeeld worden en sluiten we af met een broodje kroket of frikandel. Zijn je munten op kun je er altijd bij kopen een munt kost €2,80. Opgeven voor de feestavond kan via onderstaande link tot en met 22 oktober! De avond duurt tot 1.00u
Meld alsjeblieft bij het opgeven je naam/namen en dat je in de avond aanwezig bent.

Graag zien we jullie allemaal op het buurtfeest zaterdag 28 oktober!

Opgeven is niet meer mogelijk.