Vaandelfeest zaterdag 29 april

freelandFREELAND FESTIVAL

Het is eindelijk zo ver, op 29 april 2023 vieren wij ons vaandelfeest op eigen terrein! Om 11.30 willen wij samen met alle buurtleden proosten, toasten, na praten en nog eens alle sterke verhalen van het afgelopen corso boven halen.

Van 12 uur tot 14 uur wordt er gezorgd voor een heerlijke lunch en is de bar geopend. De kosten hiervoor zijn €15 pp. Hiervoor krijg je een lunch en 5 consumptiemunten.

Vanaf 15 uur barst het Freeland Festival los en is deze voor iedereen toegankelijk die het leuk vind om met ons een feestje te vieren. Laat je onderdompelen en misschien wel verrassen door de muziek van plaatselijke dj’s op de 2 podia of in de silent disco.

Om 20u is het dan tijd voor de onthulling van het vaandel en we kunnen niet anders zeggen dat dit HEIKANT SPECTACULAIR wordt. Dus bij zijn is mee maken!

Let’s go HEIKANT! Laten we er net als in september weer een dik(ker) feest maken. Wij, als organisatie, zouden het super gaaf vinden als iedereen weer gekleed komt in de stijl van de wagen. Voel je vrij om hiermee te doen wat je wilt. Het kan niet gek genoeg!

Opgeven voor de lunch is niet meer mogelijk.