Sponsoractie RepairSpot Telefoonhoesje

repairspotOmdat wij van Repairspot Zundert het Corso en alle corsobouwers een heel warm hart toedragen, willen wij dit jaar opnieuw onze telefoonhoesjes-actie promoten om de buurtschappen te helpen extra financiën te verwerven.

Via onze webshop https://webshop.repairspot.nl bieden wij de mogelijkheid om telefoonhoesjes te bestellen van elke buurtschap, met het eigen heraldiek-logo of met het logo van Corso Zundert. Deze zijn te bestellen voor vrijwel elke mobiele telefoon en de kwaliteit is goed, we hebben een aantal testmodellen in de winkel.

Van elk verkocht hoesje doneren wij 2,50 euro netto aan het betreffende buurtschap ter sponsoring. Een transparant softcase-hoesje kost tussen de 15 euro en 20 euro incl. btw en wordt per post thuisbezorgd, de verzendkosten betalen wij. Er is geen financiële winst voor Repairspot na aftrek van alle kosten. Het gaat ons vooral om de betrokkenheid bij de buurtschappen en een eerlijke bijdrage, en zorgt voor ons voor wat promotie en meer naamsbekendheid. Aan deze actie heeft de buurtschap verder zelf geen werk.

Er kan via de webshop besteld worden en het hoesje komt binnen 1 tot 2 dagen met de post in de brievenbus.