Archief

 

75-jarig bestaan - Feestweekend!

75Dit jaar vieren we het 75-jarig bestaan van onze Buurtschap Klein Zundertse Heikant. We hebben inmiddels een feestcommissie opgericht en zij hebben onder andere de volgende activiteiten voor ons allen in elkaar gezet:
Aan het begin van de bouwperiode beginnen we met een festival weekend ter ere van ons 75-jarig bestaan.
Zet deze data alvast in je agenda; 29 april, 30 april en 1 mei.

Opgeven is niet meer mogelijk.

Maar voor het zover is gaan we op 1 april starten met het zetten van de tent! We gaan ervoor zorgen dat we een mooi aangeklede Corsotent hebben voor ons feestweekend. We kunnen in het weekend van 1, 2 en 3 april alle hulp gebruiken bij het zetten van de tent.

 

Programma van het feestweekend ”Festival den Heikant”:


Vrijdag 29 april:

We starten het feestweekend met een receptie, deze wordt officieel geopend om 19.00 uur.
Daarna gaan we met z’n allen genieten van een hapje en een drankje.
Dj A3 zorgt voor de muzikale ondersteuning en we hopen jullie natuurlijk allemaal te zien! Deze avond is voor iedereen vanaf het voortgezet onderwijs.


Zaterdag 30 april 2e dag van het festival:

Nadat vrijdagavond de voetjes al flink van de vloer zijn gegaan, starten we zaterdag rustig op met koffie en gebak om 13:30. Deze dag is voor iedereen vanaf het voortgezet onderwijs.
Daarna houden we een bonte middag. Blijf allemaal nog even rustig….het opgaveformulier hiervoor volgt nog. Dus bedenk alvast een goede act; alleen of samen, zingen, dansen, praten, kunstjes, playbacken etc., je kunt het zo gek niet verzinnen! Houdt
het alleen wel bij een minuutje of 10.
Er volgt namelijk nog meer.. Om ongeveer 18:00 starten we met een festivaldiner.
Hierna volgt een feestavond met muziek van de band Van Brenghe!


Zondag 1 mei is alweer de laatste dag van ons “Festival den Heikant”:

We maken er nog een gezellige laatste feestdag van met z’n allen en starten om 11:00 met een uitgebreide brunch. Deze activiteit is voor het hele gezin dus jong en oud, iedereen is welkom!
Vanaf 14:00 kun je deelnemen aan de ‘Heikant games’, voor jong en oud, met uitdagende spellen waaronder een stormbaan van 21 meter! Dus trek je flitsende sportoutfit aan en ga de strijd met elkaar aan. Rond 16.00u weten we welk team het
sterkst was en na deze uitslag zullen we gezamenlijk het feestweekend afsluiten.

We hopen jullie ook na het feestweekend weer snel in de tent te zien, er is voor iedereen, sterk, slim, creatief, jong en oud wel wat te doen!

Allemaal graag tot dan !!