Archief

 

Oproep figuratie

FIGURATIEWe zijn al volop bezig met corso 2022. Het ontwerp is gepresenteerd, plannen worden gemaakt en nu ligt de volgende stap bij jou!

Wegens het 75-jarig bestaan van onze buurtschap hebben we gekozen voor een ontwerp met veel figuranten zodat we met de buurt het hele jaar betrokken zijn bij het feest en de wagen. We hebben dus niet alleen iedereen nodig voor en tijdens het bouwen van Festival of Insanity. We hebben iedereen (dus ook jou) nodig tijdens de optocht. Rond de 150 mensen zullen meegaan met de wagen, dus in totaal zo’n 150 figuranten, bewegers, duwers, stuurmannen en -vrouwen, wagenbegeleiders en rondpraters. Mocht je dus meewillen met Festival of Insanity tijdens corso 2022,

OPGEVEN IS NIET MEER MOGELIJK

 Je kan je opgeven als:
1. Figurant: Je bent dan enkel figurant. Jouw taak wordt dan een dans, een act of gewoon feesten.

2. Figurant & beweger: Je hebt dan de taak om een onderdeel van de wagen te bewegen. Terwijl je dit doet sta je in het zicht, dus sta je natuurlijk niet stil. Ook jij bent onderdeel van het Festival en staat dus te feesten.

3. Figurant & duwer: Ja, ook de duwers worden dit jaar figurant. Ook zij worden onderdeel van het festival. Je duwt dus de wagen door de straten van Zundert en tegelijkertijd bouw je een feestje op Festival of Insanity.

4. Overig: De overige optie is voor als je graag zou willen sturen, rondpraten of begeleiden.


Waarom nu al opgeven?
Word je figurant dan bepaal je ook je eigen imago. Het festival gaat bestaan uit een mengelmoes van culturen en stijlen. Er zijn dus veel opties en het is belangrijk dat jouw imago bij jou en het geheel past. Hier kunnen we niet vroeg genoeg mee beginnen.

Hoe geef je je op?
OPGEVEN IS NIET MEER MOGELIJK
Hier geef je je eerste EN je tweede keuze door van de opties hierboven. Mocht je nog iets extra’s hierbij willen vermelden, kan dit op die pagina bij opmerkingen. We hanteren voor figuratie dezelfde leeftijdsgrens als op de steiger in de corsotent, 12 jaar het verlaten van de basisschool.

VOORBEELD FIGURATIE 1

VOORBEELD FIGURATIE 2