Steun ons

 
 
 
 
 
 
 

Steun Buurtschap Klein Zundertse Heikant via de Vriendenloterij!

Ons buurtschap steunen en tegelijkertijd kans maken op prachtige prijzen? Dit kan via de Vriendenloterij! De VriendenLoterij geeft clubs en verenigingen in Nederland een financieel steuntje in de rug. Bij deelname aan de VriendenLoterij kunt u zelf bepalen welk goed doel u steunt en vanaf nu kunt u ook voor buurtschap Klein Zundertse Heikant kiezen.

Hoe werkt het?
De helft van de inleg van deelnemers die de Heikant als goed doel kiezen, gaat direct naar ons buurtschap. Een lot speelt mee met 14 trekkingen in het jaar. De 12 reguliere trekkingen kosten EUR 13,25 per trekking en de 2 extra trekkingen kosten EUR 12,75 per trekking. Elk lot dat een jaar meespeelt levert de Klein Zundertse Heikant dus € 92,25 op.
 

Wat kunt u winnen?
U maakt elke maand kans op een prijzenpakket met fantastische geldprijzen, reischeques, auto's, dagjes uit en tienduizenden andere prijzen! U zit bij de VriendenLoterij nergens aan vast. U kunt op elk gewenst moment het lot stopzetten. Hoe langer u meespeelt, hoe meer u ons buurtschap steunt.
Mochten er vragen over de Vriendenloterij zijn, kijk dan op www.vriendenloterij.nl of neem contact op met het bestuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..