Steun ons

 
 
 
 
 
 
 

Sponsorkliks

Vanaf nu is het voor iedereen mogelijk om ons buurtschap GRATIS te sponsoren. Hoe?

Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com/ en geef aan dat je buurtschap Klein Zundertse Heikant wilt sponsoren. Daarna verschijnt er een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, Wehkamp en Zalando, maar ook Thuisbezorgd.nl en Hotels.com. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert ons een commissie op terwijl jij zelf dezelfde prijs betaalt. Het kost dus niets extra!

Hoe werkt het?

Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks wordt gedaan. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van het gekozen sponsordoel. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit, waarvan 75% aan ons buurtschap wordt overgemaakt.

APP

Naast het bestellen via de Sponsorkliks website, kan je ook de SponsorKliks APP downloaden. Vanuit de APP kan je direct winkelen of de prijs van een product vergelijken zodat je niet teveel betaalt. En nogmaals, het kost je niets extra!