Sponsorkliks

Bij online aankopen zijn er mogelijkheden om ons gratis te sponseren!

 

Ga voordat je je online aankoop doet eerst naar www.sponsorkliks.nl en geef aan dat je buurtschap Klein-Zundertse Heikant wil sponseren. Daarna verschijnt er een overzicht van tientallen webwinkels (bijvoorbeeld bol.com, mediamarkt en coolblue).

 

Elke aankoop bij deze winkels via sponsorkliks levert onze buurtschap een mooi zakcentje op, terwijl jij niks extra’s betaalt voor je aankoop!

Ontwikkelingen nieuwe bouwplaats

bouwplaatsNa een voorbereiding van bijna twee jaar kunnen wij ons eindelijk focussen op de inrichting van een nieuwe bouwplaats.

Momenteel staan er veel lichten op groen, echter zijn wij er nog niet. Vanaf nu gaan er wettelijke procedures lopen om definitief te mogen verhuizen. Uitslag van procedures van onder meer wethouders, gemeenteraad en provincie kunnen nog tot eind 2019 op zich laten wachten. De kans op een positief besluit is dermate hoog dat wij als bestuur besloten hebben om naast de bouw van onze wagen "Vervloekt", dit jaar de inrichting van onze nieuwe bouwplaats bepalen.

In te tent blijkt al dat veel buurtgenoten vol zitten met ideeën over het inrichten van hun ideale bouwplaats. Wij willen jullie graag betrekken bij dit proces, iedereen mag zijn of haar inbreng geven. Graag zelfs! Het kan net die ene goede tip zijn, maar het mag ook een compleet uitgewerkte schets zijn van de bouwplaats inclusief indeling van de vaste bebouwing. In een later stadium gaan wij actief mensen benaderen om volgende stappen te zetten. Op 9, 16 en 23 juli zullen wij na afloop van de bouwavond nog e.e.a. toelichten in de tent.

En ja, we hebben een paar spelregels en randvoorwaarden voor on-ze nieuwe bouwplaats.
Hier heb je ze:

 • De nieuwe bouwplaats heeft een breedte van 26,5 meter en een diepte van 114 meter.
 • De bouwplaats ligt haaks op de Heischoorstraat en heeft het zuidwesten op de achterkant van de bouwplaats.
 • Wij mogen hier een vaste bebouwing op zetten met een totaal oppervlak van 250 m². Met een extra vergunning aanvraag mogen wij dit eventueel overschrijden met 10%. Totaal dus 275 m².
 • Dakgoothoogte op maximaal 3,5 meter, nokhoogte op maximaal 5 meter.
 • De vaste bebouwing mag een afhang hebben van 35 m².
 • De bouwplaats wordt voor maximaal 2000 m² verhard.
 • Containers zijn niet gewenst.
 • Hulpdiensten / voertuigen moeten ten allen tijde achter de tent en schuur kunnen komen
 • De bouwplaats dient rondom afgeschermd te worden met een groene strook.
 • Maximale totale oppervlakte van tent en eventuele bijtent bedraagt 650 m²
 • Onze huidige tent is 8 meter breed en 35 meter lang. Dit willen wij zo houden.
 • Voor onze omgevingsvergunning is het waarschijnlijk nodig dat onze tent eenzijdig geschoord moet gaan worden voor een zijwaartse stabiliteit en zal de tent middels staalkabels aan een fundering gezekerd moeten worden.

Probeer overal goed over na te denken. Opslag dakspanten, toiletten, veiligheid, opstelling van de zaag, parkeerplaats, zicht op de wagen, frietpannen, de bouwlift , speelruimte, darttoernooi, gezelligheid, … enzovoorts.

Jullie vragen, tips en ideeën zien we graag alleen per e-mail of op papier. E-mailen kun je doen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We verzoeken jullie om je ideeën voor 1 augustus in te dienen.

We horen graag van jullie.

Het bestuur.

Ontwerp 2024

Ontwerp 2024

Agenda

Geen evenementen

Koop een Heikantje!

Wij maken enkel gebruik van functionele cookies. Als u verder gaat op onze website gaan we er van uit dat u hiermee akkoord gaat.