Buurtfeest - Zaterdag 26 oktober

We gaan het bouwjaar dat in het teken stond van de corsowagen “ Vervloekt” weer afsluiten met een gezellig buurtfeest !! Het buurtfeest wordt dit jaar gehouden op zaterdag 26 oktober. Iedereen vanaf het voortgezet onderwijs is van harte welkom bij zaal-café den Hoek aan de Rucphenseweg in Klein-Zundert. We beginnen om 14.30 uur voor de ouderen met koffie en een koffiekoek. Na de koffie hebben we een middag vol gezellige spelletjes op het programma staan.

Om 18.30/18.45 uur worden alle buurtgenoten vanaf het voortgezet onderwijs verwacht, zodat we om 19.00 uur de avond kunnen beginnen met een heerlijk buffet. Daarna is er nog alle tijd om gezellig bij te kletsen of lekker te dansen op muziek verzorgd door “DJ Bas”.

De kosten voor deze avond (middag) bedragen € 25,- p.p. Ons buurtschap legt hier een bedrag bij, zodat er tussen 18.30 uur en 1.00 uur geen extra kosten meer bijkomen. De drankkeuze bestaat uit bier (tap), wijn en frisdrank. Om de eigen bijdrage hetzelfde te kunnen houden als de laatste jaren is met Den Hoek afgesproken dat wij zelf naar de bar lopen om drinken te halen.

Vanaf 1.00 uur zijn consumpties voor eigen rekening. De activiteitencommissie hoopt jullie allen te zien op het buurtfeest !

ZORG DAT JE ERBIJ BENT !! TOT DAN !!

! In verband met het bestellen van het eten graag opgeven vóór 19 oktober !

Vanaf nu is het mogelijk om activiteiten te betalen met iDEAL.  OPGEVEN