Vormgeef cursus 2019

Deze winter willen wij voor de eerste keer een vormgeef cursus houden. De cursus is bedoeld voor alle fanatieke buurtleden vanaf 13 jaar, die beter willen leren vormen. Als je al kunt lassen is dat mooi meegenomen. Ook als je nog niet (zo goed) kunt lassen, ben je van harte welkom. De cursus wordt gegeven door een aantal fanatieke vormgevers uit de buurt.

We gaan de vormgeef cursus geven op de vrijdagavonden van 19.00 tot 22.00 uur bij Albrecht Huijbregts in de loods , Ettensebaan 3. 

Tijdens deze avonden gaan jullie zoveel mogelijk oefenen om het rond 6 en rond 10 ijzer te buigen tot de meest mooie objecten! We gaan onder meer kijken naar de technieken achter het vormen, handigheidjes aanleren, vormen namaken en zelf vormen ontwerpen.

De cursus avonden zijn van 1 februari t/m 29 Maart met uitzondering van 1 maart in verband met carnaval. Lijkt het je leuk om beter te worden in het vormgeven geef je dan op bij Mathijs Verdaasdonk dit kan doormiddel van een e-mail richting Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam en telefoonnummer.