Ontwerp

Ontwerp 2019 gezocht (opgeven uiterlijk 10 december)

We zijn dus weer op zoek naar een nieuwe ontwerper of ontwerpersgroep.


Profiel van de ontwerper(s)
Wij zijn op zoek naar één of meerdere ontwerpers met krachtige creatieve ideeën. Als ontwerper ben je het grootste deel van de week aanwezig in de tent en werk je veel samen met een enthousiaste bouwploeg die aardig overweg kan met staal en een stuk techniek. Daarnaast communiceer je goed met het bestuur en krijg je veel vrijheden om je ontwerp met ons te realiseren. Sociaal zijn, aanwezigheid, meebouwen en open staan voor feedback en ideeën om het ontwerp nog mooier te maken staan bij ons hoog in het vaandel.


Profiel van het ontwerp
Wij zijn op zoek naar een fris nieuw ontwerp dat voldoende uitdaging biedt om gezellig met zijn allen een leuk bouwjaar te hebben. Wij staan open voor bijna alles zolang het maar haalbaar is. Wees vernieuwend en kom met iets wat nog nooit gezien is in het corso en wat iedereen zal verrassen.

Procedure
Je kunt je uiterlijk tot en met 10 december aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit kan op basis van duidelijke tekeningen of een voorlopige maquette. Daarna volgt de voorselectie op haalbaarheid. Indien er meerdere ontwerpen door de voorselectie komen wordt medio december of januari het ontwerp gekozen door onze buurtgenoten. Uitgebreide informatie over
deze procedure vind je hier.

Graag zien we jullie ontwerpen tegemoet.