Home Nieuws Archief
archief
Poloshirts PDF Afdrukken E-mail
Een mooi zwart poloshirt met het logo van ons Heraldiek. Er zijn modellen voor mannen en vrouwen. Het shirt kost 17,50 euro.
Wil je er een bestellen bel dan naar Patrick Daems tel; 06-23876173.   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wij zouden het mooi vinden dat iedereen die mee doet met een activiteit buiten de buurt zo’n mooi poloshirt aandoet. Zodat we met zijn allen hetzelfde aan de start verschijnen.  
 
Ontwerpersverkiezing maandag 11 december PDF Afdrukken E-mail

Tot en met 1 december kunnen ontwerpers zich bij ons secretariaat aanmelden met hun ideeën. Deze ontwerpen worden eerst beoordeeld door een haalbaarheidscommissie. Hierbij worden de ingezonden ideeën getoetst op een aantal punten zoals technische haalbaarheid en het kostenplaatje. Het gaat hierbij enkel om haalbaarheid, het ontwerp zelf wordt niet beoordeeld. Alleen als er meer dan 5 ontwerpen worden ingediend, zal er een voorselectie plaatsvinden.

Lees meer...
 
Van Gogh, 5e prijs en 1e publieksprijs PDF Afdrukken E-mail

MEER FOTO'S

 
Buurtfeest zaterdag 28 oktober PDF Afdrukken E-mail

Zaterdag 28 oktober a.s. is het weer zover: ons jaarlijks buurtfeest!

Dit jaar bestaat de Heikant 70 jaar en om dat te vieren heeft de activiteitencommissie het buurtfeest in een iets ander jasje gestoken dan dat jullie gewend zijn. Wat gaat er allemaal gebeuren?

We starten met het middagprogramma bij Gino Mutsters, Stuivezandseweg 48. Hier kan jong en oud onder het genot van een bakje koffie met wat lekkers alvast gezellig met elkaar kletsen. Daarna gaan we per fiets een kleine tocht door het mooie Zundert maken om zo op de volgende locaties terecht te komen. Tijdens de fietstocht zullen er diverse stops zijn waar wat te eten en te drinken is. Bij slecht weer zal de tocht niet per fiets, maar per auto gereden kunnen worden.

Lees meer...
 
Nabespreking woensdag 11 oktober PDF Afdrukken E-mail
Dit jaar vindt de nabespreking plaatst op 11 oktober om 20.00u bij Eetcafé Den Hoek. Iedereen is van harte welkom om samen het jaar te evalueren en eventueel verbeterpunten voor komende jaren te vormen. Dit jaar zijn er een tweetal veranderingen met betrekking tot de nabespreking zoals we die gewend zijn. Ten eerste houden we de nabespreking samen met de bouwgroep, de veldploeg en de activiteiten commissie, om te besparen in het aantal avonden en evaluaties. Ten tweede hebben we een aantal stellingen voorbereid die we graag voor willen leggen. Uiteraard is er ook ruimte voor eigen input. 
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 70