Home Nieuws Archief
archief
Koffielijst PDF Afdrukken E-mail

Vanaf 13 juli starten we weer met de koffielijst voor het koffie zetten in de tent. 

Wil je hieraan meehelpen? Geef je dan op bij Moniek Verboven vòòr 9 juli.

 
Evenementen buiten de buurt PDF Afdrukken E-mail

5 mei – Voute Partie, BS Raamberg
6 mei – Wandeltocht de Lentstappers, BS de Lent
12 mei – CorsoColorRun Zundert, BS Markt & BS ‘t Kapelleke
3 juni – Corso Zonder Grenzen, BS Klein-Zundert
17 juni – Beachvolleybaltoernooi, BS Schijf

 
Maaifeest, 19 mei PDF Afdrukken E-mail

19 mei is het weer zover. Tijd voor het jaarlijkse Maaifeest! Dit jaar gaan we met onze buurt de wagen “CorsOrkaan” bouwen. Om dit alles in te luiden, heeft de AC een leuk en gezellig avondprogramma voorbereid.

Wat betekent dit?
Tussen 18.30 – 18.45 uur ontvangst in de tent. Na een welkomstwoord van de voorzitter rond 19.00 uur aanvang van het buffet. Na het eten wordt de maquette door de ontwerpers gepresenteerd, de winnaar van de T-shirt ontwerp wedstrijd bekend gemaakt en aansluitend hebben we nog een gezellig quizprogramma voor alle leeftijden!!! Eindtijd? Tot de laatste naar huis gaat.

Lees meer...
 
Zunders Dahlia Darts Toernooi, 21 mei PDF Afdrukken E-mail

Na een sfeervol en fanatiek dart toernooi vorig jaar, organiseert Buurtschap Klein-Zundertse Heikant ook dit jaar weer het Zunderts Dahlia Darts Toernooi! Het darttoernooi tussen de buurtschappen.

Ook dit jaar zal het darttoernooi gehouden worden op Tweede Pinksterdag (21 mei) in de corsotent van de Heikant aan de Heischoorstraat. 

Lees meer...
 
Brabants Museum 19 april PDF Afdrukken E-mail
De activiteitencommissie heeft nog een leuk uitje geregeld op donderdag 19 april 2018. Deze activiteit is bedoeld voor onze bloemenploeg en tevens voor alle buurtgenoten die 55 jaar of ouder zijn.  
 
Wat gaan we doen? We gaan naar het mooie oud Brabantse museum in Oosterhout. Vanaf 12.30 uur verzamelen op het Jan Koekenplein om op eigen gelegenheid naar Oosterhout te rijden. We rijden gezamenlijk met auto’s naar Oosterhout om hier een gezellige en leerzame middag te hebben.  
 
Nadien gaan we weer terug naar Zundert, naar de Rucphenseweg 17 bij Esther Huijbregts, waar we gaan genieten van een heerlijke Brabantse koffietafel. 
 
Wij hebben er al zin in, hopelijk jullie ook! Geef je dus snel op.
De kosten bedragen € 10,00 per persoon. 
 
Kom met z’n allen gezellig mee!             Opgeven voor 12 april!!!!!! 
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 73