Home Nieuws Stichting Bloemencorso
SBZ

Hier vindt u nieuwsberichten van Stichting Bloemencorso.Internationale belangstelling Corso Zundert gegroeid PDF Afdrukken E-mail

Zundert – Het afgelopen bloemencorso op 3 en 4 september was succesvol. Er waren ongeveer 80.000 bezoekers op de corsozondag. Het aandeel internationale bezoekers groeit sinds enige jaren, en is ook dit jaar weer toegenomen. Zo’n 25% van de tribunekaarten gaat naar het buitenland.

Lees meer...
 
Amerikanen zetten Corso Zundert in de kijker PDF Afdrukken E-mail

De Amerikaanse kunstenaar Gil Bruvel heeft een twintig minuten durende documentaire gemaakt over het corso van Zundert. De documentaire beleeft vandaag zijn première op het design-blog Colossal uit Chicago. Het is de volgende stap in de groeiende internationale erkenning voor het Zundertse corso.

Lees meer...
 
Nieuwe voorzitter Stichting Bloemencorso Zundert PDF Afdrukken E-mail

Stichting Bloemencorso Zundert was op zoek naar een nieuwe voorzitter en heeft deze inmiddels gevonden in de persoon van Jos Jochems. In oktober zal Jos het voorzitterschap overnemen van René Renne. Met zijn enthousiasme en groot hart voor het corso is Jos meer dan geschikt voor deze functie. Wij wensen Jos heel veel succes en plezier in zijn nieuwe rol. 

 
Corsobuurtschappen markeren diefstalgevoelig gereedschap met SDNA PDF Afdrukken E-mail

Zundert – De corsotenten en opslagloodsen van de Zundertse corsobuurtschappen zijn al jaren een geliefd doelwit van inbrekers. De buurtschappen zijn dit meer dan beu. Samen met de politie zijn de buurtschappen een project gestart om hun gereedschap te voorzien van ‘forensic marking’, waardoor het altijd aan de rechtmatige eigenaar gekoppeld kan worden. 

Lees meer...
 
Voorverkoop tribunekaarten Corso Zundert start zaterdag 20 mei PDF Afdrukken E-mail

De voorverkoop voor tribuneplaatsen voor Corso Zundert 2017 start op zaterdag 20 mei bij CultuurCentrum Zundert. Vanaf dinsdag 23 mei start ook de online voorverkoop. Online wordt dit jaar voor het eerst gewerkt met e-tickets die worden toegemaild. Vrienden van het corso kunnen al eerder kaarten aanschaffen.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 6