Home Nieuws Stichting Bloemencorso
SBZ

Hier vindt u nieuwsberichten van Stichting Bloemencorso.Voorverkoop extra tribunekaarten Corso Zundert start 4 augustus 2018 PDF Afdrukken E-mail

De voorverkoop voor tribuneplaatsen voor Corso Zundert 2018 liep storm bij de corsobalie, Industrieweg 3 in Zundert en waren snel uitverkocht. Inmiddels is er daarom gezorgd dat er een extra tribune op de parkeerplaats van de Willaert komt, wat ruimte gaat bieden voor nog eens 300 stoelen.

Lees meer...
 
Stichting Bloemencorso Zundert zoekt vrijwilligers PDF Afdrukken E-mail

20 buurtschappen zijn op dit moment druk bezig met het bouwen van een wagen, zodat er op de 1e zondag van september een mooie optocht door de straten van Zundert trekt.

Stichting Bloemencorso Zundert is druk bezig met het organiseren van het evenement zelf en zij kunnen hierbij zeker nog hulp gebruiken. Stichting Bloemencorso Zundert is daarom op zoek naar vrijwilligers voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Wil je hierover meer weten? Neem dan contact op met Jos Jochems.

 
Nieuwe voorzitter stichting bloemencorso en benoeming erelid PDF Afdrukken E-mail

Persbericht

30 oktober jl. is Jos Jochems door de raad van buurtschappen herkozen als bestuurslid en tevens aangesteld als de nieuwe voorzitter van de stichting! Ad van Loon is benoemd als erelid van de Stichting Bloemencorso voor zijn vele verdiensten in het kader van de veiligheid van Bloemencorso Zundert.
 

 
Fotowedstrijd bekendmaking zaterdag 4-11 om 20.00 uur PDF Afdrukken E-mail

Er zijn geen gebeurtenissen in het Zundertse die zo massaal en vanuit zoveel invalshoeken op de gevoelige plaat worden vastgelegd als het corso. De schoonheid en de emotie van het corso leveren heel veel beelden op die allemaal hun eigen verhaal vertellen. Dat alleen al is voldoende aanleiding voor de jaarlijkse fotowedstrijd die het corso als thema heeft. Een kleurrijk evenement als het corso levert kleurrijke beelden op. 

Lees meer...
 
Internationale belangstelling Corso Zundert gegroeid PDF Afdrukken E-mail

Zundert – Het afgelopen bloemencorso op 3 en 4 september was succesvol. Er waren ongeveer 80.000 bezoekers op de corsozondag. Het aandeel internationale bezoekers groeit sinds enige jaren, en is ook dit jaar weer toegenomen. Zo’n 25% van de tribunekaarten gaat naar het buitenland.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 7