Home Nieuws Nieuws
laatste nieuws


Vaandelfeest zaterdag 13 januari PDF Afdrukken E-mail

Hierbij nodigen we jullie uit voor ons vaandelfeest gehouden op zaterdag 13 januari 2018. Bij familie Godrie aan de Rucphenseweg 57 hebben we een loods geheel omgeturnd tot feestlocatie. Hier zijn jullie van harte welkom.

Om 20 uur begint het officieel gedeelte waarna het feest echt los barst.
We hopen jullie te zien op ons vaandelfeest.

Dresscode: Touch of turquoise.

Meer informatie over de pendelbus vind je in het evenement op onze FB pagina

Buurtschap Schijf

 
Ontwerp 2018 'Corsorkaan' PDF Afdrukken E-mail

Naar een ontwerp van Joost van Puijenbroek & Ad Quirijnen.

 
Fijne feestdagen PDF Afdrukken E-mail

December staat weer voor de deur en de Sint is al in het land. Een leuke periode met allerlei feestjes, diners en cadeaus. Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en gezond nieuwjaar! Laten we er een weer een fantastisch corsojaar van maken met een gezellige sfeer en een schitterende wagen. 

 
Sponsorkliks PDF Afdrukken E-mail
SponsorKliks, gratis sponsoren!

Vanaf nu is het voor iedereen mogelijk om ons buurtschap GRATIS te sponsoren. Hoe?

Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com/ en geef aan dat je buurtschap Klein Zundertse Heikant wilt sponsoren. Daarna verschijnt er een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, Wehkamp en Zalando, maar ook Thuisbezorgd.nl en Hotels.com. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert ons een commissie op terwijl jij zelf dezelfde prijs betaalt. Het kost dus niets extra! 

Lees meer...
 
Verkeersregelaars Boemeldonk (Prinsenbeek) PDF Afdrukken E-mail

Ook dit jaar zijn we weer gevraagd om verkeersregelaars te regelen voor het carnaval in Prinsenbeek. Ons buurtschap moet minimaal 4 personen leveren, maar meer zijn er uiteraard altijd welkom! Dit is een erg gezellige middag, die traditioneel afgesloten wordt met een biertje in de cafés van Prinsenbeek. Er rijdt een bus vanuit Zundert naar Prinsenbeek, deze rijdt ook ’s avonds weer terug (vorig jaar rond 0.00 u.). De exacte tijden volgen nog voor degene die (weer) meegaan naar Prinsenbeek.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3