Home

Agenda

There are no events at this time

Aftellen tot Corso

until:

LAATSTE NIEUWS
Fotowedstrijd bekendmaking zaterdag 4-11 om 20.00 uur PDF Afdrukken E-mail

Er zijn geen gebeurtenissen in het Zundertse die zo massaal en vanuit zoveel invalshoeken op de gevoelige plaat worden vastgelegd als het corso. De schoonheid en de emotie van het corso leveren heel veel beelden op die allemaal hun eigen verhaal vertellen. Dat alleen al is voldoende aanleiding voor de jaarlijkse fotowedstrijd die het corso als thema heeft. Een kleurrijk evenement als het corso levert kleurrijke beelden op. 

Lees meer...
 
Ontwerpers gezocht PDF Afdrukken E-mail
Ons huidige ontwerpersduo heeft aangegeven het even rustiger aan te willen doen. Daarom is Buurtschap Klein Zundertse Heikant op zoek naar een nieuwe ontwerper of ontwerpersgroep voor een nieuwe periode van maximaal 3 jaar.
Lees meer...
 
Foto’s van Spookhuis gezocht PDF Afdrukken E-mail

Wij zijn op zoek naar mooie foto’s van onze wagen. Heb jij de wagen vanuit de beste hoek vastgelegd? Laat het ons weten! Stuur de foto door naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. via mail of WeTransfer.  

 
Jubileumshirt voor 70 jaar Heikant PDF Afdrukken E-mail

Het is weer mogelijk om Heikant merchandise te bestellen. Omdat ons buurtschap dit jaar 70 jaar bestaat is er een speciaal jubileumshirt ontworpen. Ook deze kan besteld worden op onze bestelpagina. Het jubileumshirt kost € 20,--. 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3